High Chaparral 2011

2011-07-04

 

Jag & Gumpan bestämde oss för att pröva på något som våra linedancevänner pratar om en hel del...High Chaparral. Å nu har vi gjort det...

Resultatet blev 4 av 5 getingar i alla fall för min del. Det som gör det till en fyra är att vi fick dansa på asfalt i 3 timmar ( det gick bra men aj aj aj så jobbigt ) & att lördagens kvällsdans bara försvann..Ja kanske inte helt för Jag, Gumpan, Bettan, Micke, Kathy, Carina & hennes man Uffe dansade på en grusväg bakom puben.

För vi va ju där för att dansa så strunta i asfalt & grus...Nääääääääää...

  

Men som jag dansat..Jag är faktiskt ingen linslus men jag finns på dansgolvet ganska mycke så kanske därför mitt face finns med på många kort.

Det började ju redan på Torsdagen å vi kom inte förrens på Fredan så nu ska vi se vad jag kommer ihåg...WS danserna va'....

Johnny Got A Boom Boom

Back To Louisianna

Blame It On The Boogie

Somewhere Else

I'm No Good

Make This Day

Sunshine

En Vals ( kommer inte ihåg ) Nåt med Mystery..Helt FEL .. & En annan dans som jag helt tappat namnet på..Svår va den i alla fall första gången ...Hahahah..

Återkommer med mer info om dessa 2...Här är dom.

One In A Million

Unmistakable ( Valsen )

Inte dåligt att komma ihåg så många i alla fall.

Jag har faktiskt hunnit med att vara lite men dock bara lite social dessa dagar oxå. Har hunnit kolla över det mesta...Cowboys & Cowgirls, Indianer, Lucky Luke, Bröderna Dalton m m ...

Kan bara säga att utan allt trevligt folk runt omkring ingen nämnd ingen glömd hade det ju inte vart så här kul. Hemlängtan var värst  första natten men sen har tiden gått så fort så det har gått riktigt bra.

Självklart tack vare Gumpan som jag har vart sambo med denna tid.

Du är Underbar

Nämnas ska ju oxå göras att Tolle körde ner oss ...åkte hem...& hämtade oss igen ..Tänk vilka snälla & härliga fölk det finns..TACK Tolle!!!! 

Finns väl inte så mycke mer att säga men jag rekommenderar verkligen er att åka dit & kolla, umgås & självklart DANSA nästa år.

Nu laddar jag om batterierna för till helgen är det Mullsjö...sen kanske jag behöver semester från dansen...Åtminstone några dagar ...

Ha det Gött

Kramiz Till ALLA!!!

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)