V 10 Veckan som gått

2009-03-08

Ja då mina dansanta vänner då har även denna vecka tagit slut.

SPF: Här dansade vi Little Red Book och det var delade meningar om denna, musiken var lite konstig och jag kan hålla med om att det är knepigt att passa in dansen vid ett tillfälle i låten men vi tränar vidare så denna kommer att sitta likabra som resten. Nästa vecka 9/3 är det ingen dans så vi syns igen den 16 mars

Holma: Dansen för dagen var Wave On Wave, problemet här var sista vändningen men ni löste det själva så nu är det inget problem längre ( hoppas jag ) Resten av tiden repeterade vi olika danser och det hinner ju bli en del nu.

Marbodal: Brazil blev dansen här och den gick hem. Musiken o Dansen gör att ( i alla fall jag ) känner mig glad.  Även här repeterade vi och det blir en hel del danser här oxå. På onsdag 11/3 är det ingen dans så vi syns den 18/3 i stället.

Fröjered: Live, Laugh, Love dansade ni nästan :) felfritt efter EN genomgång runt om.   Repade oxå här och gissa om jag blev imponerad när ni satte Sweet Sweet Smile o Stitch It up utan snabb genomgång. BRA JOBBAT. Vi blev svettiga ( eller kanske bara jag ) när tempot var snabbt på de flesta danserna idag.

Nu ser jag fram emot nästa vecka                    

Ha det bra

// Carina

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)